Со одлично вшмукување, компактни димензии и голема филтрирачка област, овој вакумски чистач обезбедува континуирано работење и  секојдневно чистење, дури и на многу валкани површини.

Варијации на опрема за сите евентуални ситуации: верзија на батерија за сите области чувствителни на бучава и затворен простор; Батерии од 76 Ah 5 до 180 Ah 5 за подолги работни времиња од 1,5 до 3,6 часа.

Механичкиот прекин на протокот за смукање го штити филтерот од оштетување при возење преку влажни подрачја.

 

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии (WxLxH)1260x630x850 mm
Површина на чистење2720 m²/h
Тежина на празна машина76 kg
ШИРИНА НА ЧИСТЕЊЕ
Без странични четки510 mm
Со една странична четка680 mm
Број на четки1
СИСИТЕМ НА ВШМУКУВАЊЕ
Мотор за вшмукувањеДа
Површина на филтер2 m²
Тресач на филтерЕлектрично
КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАР45 l
ПОГОН НА ТРКАЛААкумулатор
БАТЕРИИ
Номинален напон12 V
Капацитет / работно време76 Ah 5 / 1.5 h
105 Ah 5 / 2.0 h
110 Ah 5 / 2.2 h
175 Ah 5 / 3.1 h
180 Ah 5 / 3.6 h

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.