Контактирајте не брзо и лесно
скенирајте го кодот

Испрати ни порака

Контакт детали

ВАСЛИН ДООЕЛ

с. Босилово 145
2431 Босилово
Р. Македонија

тел.: +389 (34) 371 – 720
моб.: +389 (75) 468 – 959
моб.: +389 (70) 631 – 362

info@vaslin.mk

Зачлени се и добивај новости од Васлин