Машини за перење на теписи

Изнајмете машина според вашите потреби и уверете се дека е одличен избор за вас

E 400 S
industriskapravosmukalka

Индустриска правосмукалка

Васлин ви нуди можност за изнајмување индустриски правосмукалки. Изнајмувањето на овој асортиман на машини е одлична идеја за сите вас кои сакате сами да го преуредите вашиот дом

Машина за чистење подови

Машината на возење се одлично решение за сите големи површини. Предноста на оваа машина е нејзината големина, така што голем дел од површината се чисти и дезинфицира за многу кратко време. 

masinizacistenjepodovi

Машини за перење под висок притисок

Машините за перење под висок притисок познати како вап машини се одличен избор за дневно изнајмување. Уверете се во квалитетот.