Професионални хемиски продукти за совршено чистење и одржување хигиена.

Се прикажуваат сите 30 резултати

 • Оpydes

  Средство за дезинфекција на раце. Пакување : 500ml Дозирање : Неразредено. • Активна супстанца во 100g: 80.0 g Ethanol Намена : •Бактерии (вкл. EHEC, MRSA), вируси (вкл. Norovirus), габи. (раце) *pH вредност: 6

 • Desinet

  Средство за дезинфекција. Пакување : 30ml / 8L вода Дозирање : 5 литри *работен раствор од 30ml средствo : 8 литри 166 дози Намена : (Salmonella, Listeria ,HIV, HBV, HCV ( водоотпорни подови, предмети, мебел, работни површини ).

 • Opybac

  Tечен сапун и дезифициенс( 2во 1). Пакување : готов раствор и 1 литар Намена : Погоден за често миење на раце без иритации -Ја одржува нормалната Ph вредност и влажност на рацете • MRSA , EHEC

 • Carpasol

  Средство за чистење теписи со екстракција Пакување : 10 литри Дозирање : 1-1, 5L / 8L вода Намена : Теписони

 • Carp Deta

  Отстранувач на дамки. Пакување : Готов раствор 1L. Дозирање : Неразредено Намена : Текстил

 • Tablefit

  Отстранувач на тешко растворливи нечистотии Пакување : Готов раствор 750ml Дозирање : Неразредено Намена : – Отстранување остатоци од молив, неизбришливи траги од пенкала, мастило, цврсто залепени остатоци од налепници на сите површини од синтетички материјал и синтетички обложени површини, благороден челик, алуминиум, елоксал и тн. кои се отпорни на разредувачи.

 • Eloxa Prima

  Нега за inox Пакување : Готов раствор 750ml Дозирање : Неразредено Намена : ( метални површини од не’рѓосувачќи челик, алуминиум, елоксиран алуминиум)

 • Clar Glass

  Clar Glass

  Средство за чистење стакло Пакување : шише од 1 литар Дозирање : 1:2 *Работен раствор од 1L средство : 3 литри Намена : ( стакла и огледала)

 • Profless Concentrate

  Profless Concentrate

  Универзално средство за чистење површини Пакување : шише од 1 литар Дозирање : 10ml / 500ml ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 50 литри Намена : ( мебел, маси, столици, стакло, порцелан, мермер, вештачки камен, хром, месинг, алуминиум)

 • Parketto Clean

  Parketto Clean

  Средство за чистење на паркет и ламинат Пакување : шише од 1 литар Дозирање : 25ml (1 доза)/ 8Л ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 320 литри Намена : ( Паркет, ламинат, дрвени облоги, мебел од дрво)

 • Tornado

  Моќно средство за чистење Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар Дозирање : 80ml / 8L ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 100 литри Намена : ( епоксиден под, бетонски под, надворешни стакла, алуминиумски и стаклени фасади)

 • Econa Conentrate

  Универзално средство за чистење на подови и површини *Еколошко средство. Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар Дозирање : 25ml / 8L ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 320 литри Намена : ( сите водоотпорни површини, предмети и подни облоги како и на сите видови подлоги кои се заштитени со емулузија)

 • Torvan Konzentrat

  Активно средство Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар Дозирање : 25ml / 8L ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 320 литри Намена : ( сите водоотпорни површини, предмети и подни облоги како и на сите обложени подови)

 • Omni Fresh

  Неутрализатор на непријатни мириси Пакување : Готов раствор 1L Дозирање : Неразредено или 100ml / 8L ладна вода Намена :(тоалети, одвод, места за отпадок,површини покриени со текстил )

 • Pinoset & Pacific fresh

  Ароматични масла Пакување : Готов раствор 500ml Дозирање : Неразредено Намена : Санитарните простории

 • Sanical Eco

  Sanical ECO

  Хигиена во санитарни простории *Еколошко средство Пакување : 1L и 10L Дозирање : Неразредено или 20ml / 1L ладна вода *Работен раствор од 1L средствo : 50L литри Намена :  (лавабо, шоља, писоари, керамички ѕидни и подни плочки )

 • Powerfix GEL

  Моќно средство за чистење тоалети Пакување : 1L Дозирање : Неразредено Намена :  (шоља, писоари)

 • Acidofix GEL

  Вискозно средство за отстранување бигор и ‘рѓа Пакување : Готов раствор 500ml Дозирање : Неразредено или 1L / 10L ладна вода Намена :  (шоља, писоари)

 • Patronal ECO

  Patronal ECO

  Средство за чистење санитарии со заштитна формула *Еколошко средство Пакување : 1L и 10L Дозирање : Неразредено или 20ml / 1L ладна вода *Работен раствор од 1L средствo : 1L литри Намена :  (лавабо, шоља, писоари, керамички ѕидни и подни плочки )

 • Arcandis Salt

  Arcandis Salt

  Таблетирана сол. Пакување : 2kg и 25kg Дозирање : Зависи од минералниот состав на водата Намена : (за омекнување на вода во машини).

 • Diwa-Pronto

  Средство за плакнење на садови за комерцијални машини за миење на садови. Пакување : 20L Дозирање : 0,25 / 0,7ml по литар вода *Работен раствор од 1L средство : 1430-4000 литри Намена : (алкално-отпорен порцелан, стакло, пластика и нерѓосувачќи челик).

 • Diwa-Basic

  Средство за комерцијални машини за миење на садови. Пакување : 20L Дозирање : 1,5 / 5ml по литар вода *Работен раствор од 1L средство: 200-666 литри Намена : (алкално-отпорен порцелан, стакло, пластика и не рѓосувачќи челик).

 • Spul-Blitz

  Spul-Blitz

  Детергент за рално перење на садови Пакување : 1L и 10L Дозирање : 1-2 прскања (10-20ml)/5L топла вода *Работен раствор од 1L средство : 50-100L Намена : (садови, чаши, прибор за јадење и кујнсќи прибор).

 • Kiehl-RapiDes

  Средство за брза дезинфекција без исплакнување. Пакување : 750ml Дозирање : готов раствор Намена : (Listeria, Salmonella, ECEHEC, MRSA).

 • Blutoxol

  Дезинфекционо средство за чистење во прехрамбена област. Пакување : 1L и 5L Дозирање : Пенка : 25 ml / 500 ml ладна вода *Работен раствор пена 20 литри Намена : (Salmonella, Listeria, Norovirus, мувли, прибор, даски, подови, ѕидови и работни површини).

 • Torvan Concentrate FD

  Активно средство за чистење. Пакување : 1L Дозирање : 25ml/8L вода *Работен раствор од 1L средство: 320L Намена : (водоотпорни подови, подни облоги и заштитени подови).

 • Vinox ECO

  Vinox ECO

  Средство за отстранување на бигор и мрснотии. *Еколошко Пакување : 1L и 10L Дозирање : 0,5L/5,5-8L ладна вода *Работен раствор до 26 литри Намена : (умивалници, ѕидни и подни плочки, работни површини).

 • Jet

  Течно абразивно средство. Пакување : готов раствор 750ml Дозирање : неразредено Намена : (корита, туш кабини, плочки, лонци, тенџериња, рачки од ќерамика, стакло, арматура од инокс, ќерамика, порцелан, вештачки камен, алуминиум, месинг, хром, бакар).        

 • Xon Forte

  Xon Forte

  Одмастувач за чистење со пена во прехрамбена област. *Еколошко Пакување : 750ml готов раствор ; 5 литри Дозирање : -Пена неразредена, -Mашинско чистење: 0,5L/8L вода, -Чистење со пена: 1:4 до 1:10 . Намена : одмазнувач на скари, рерни, рингли, фритези, тепсии и сл.

 • Grasset Plus

  Grasset Plus

  Концентрирано течно високо алкално  средство за рачно и машинско чистење на многу мрсни нечистотии од масти и масла. Пакување :5 литри ; 1 литар Дозирање : 50-200ml/8L вода. *Работен раствор од 1 литро средство е еднакво на 100 литри. Намена :  За сите површини, садови, опрема, инвентар отпорни на вода и одмастувач, во погони за храна, кујни…