Delfin се професионални индустриски правосмукалки за специјални намени, за смукање на суви материјали и течности ( вода, масло) .Достапни се со најразлична моќност од 2 кW до 15 кW и повеќе, монофазни и трофазни модели. Опремени со стандардни полиестер филтери со голема површина ( 20000-30000cm²) и опционално со ХЕПА апсолутен филтер со ефикасност за смукање на прашина под 1 микрон.

Се прикажуваат сите 12 резултати