ivedor

IVEDOR

Концентрирано, неутрално, течно средство со особено пријатен и интензивен мирис за рачно и машинско чистење

Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар
Дозирање : секојдневно чистење = 0,5 – 1 %.
Намена : чистење  површини од метал, пластика, стакло, порцелан, гума, линолеум, лакирано дрво, кожа и сл. Во хотели, канцеларии, расторани, домаќинства, и сл.

Logo_tana_professional_R_RZ_300px