IVECID

IVECID

Концентрирано,  кисело, телно средство. Мирисливо средство за чистење на санитарии, бањи, тоалети, туш кабини и сл.

Пакување :10 литри
Дозирање : секојдневно чистење =10 %.
Намена :  чистење на санитарии, бањи, тоалети, туш кабини и сл.. не остава траги и дамки, бигор и сл.

Logo_tana_professional_R_RZ_300px