energy-uni

ENERGY UNI

Концентриран течен детерген за машинско перење на садови.

Пакување : 15 литри.
Дозирање : во  машините е автоматски (1 – 5 гр./л.)
Намена : За сите машини за садови, кои имат пумпи за смукање

Logo_tana_professional_R_RZ_300px
brilliant-uni

BRILLANT UNI

Течно, високо концентрирано средство, јако кисело, за испирање – плакнење на садови во машини за перење  садови.

Пакување : туби од 5 и 10 литри
Дозирање : автоматски со пумпи во машините (0,2-0,6 g/l)
Намена : Погоден е за сите тврдини на вода. За брзо сушење, дава сјај, без флеки, антибигор.За сите машини за садови, кои имат пумпи за смукање

Logo_tana_professional_R_RZ_300px