az-70

AZ 70

Повеќе наменско течно средство за рачно и машинско чистење на нечистотии од масти и масла

Пакување : 10 литри
Дозирање : 0,5 – 2 %
Намена : За сите видови површини што можат да се чистат со вода и алкално средство

Logo_tana_professional_R_RZ_300px
innomat

INOMAT

Концентрирано течно средство за машинско и рачно чистење на подови

Пакување : 10 литри
Дозирање : 0,5-1 % ,за закоравена нечистотија 3-5%.
Намена : За сите видови мрсна и секојдневна нечистотија, на подови кои се погодни за чистење со вода и алкално средство.

Logo_tana_professional_R_RZ_300px
tr-universal

TR UNIVERSAL

Концентриран течен детергент за рачно и машинско чистење на меки подови како теписи, теписони, и тапациран мебел.

Пакување : 10 литри
Дозирање : 1-10 %, зависи од техниката и нечистотијата
Намена :  на сите меки површини теписи, теписони, тапациран мебел, душеци, фотелји, седишта и тапацир на возила и сл.

Logo_tana_professional_R_RZ_300px