Logo_tana_professional_R_RZ_300px

Васлин нуди и асортиман на средства за чистење кои заедно со машините и рачниот алат за чистење по наша препорака можат да дадат најзадоволителни резултати. Нудиме средства за чистење на секакви видови мрсни површини, во кујни, фабрички погони, млекари итн. Исто така срества за универзално чистење, средства за чистење на тоалети и купатила, средства за машинско чистење и средства за перење на садови.