KRANZLE К 2175 TS е машина за перење со ладна вода под висок притисок која е трофазна и може да оди со и без котур за црево.
Наменета е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема, машини,возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.

  • Со додатна опрема -„црево за перење на цевки“ ефикасно врши перење на цевководи и канализација;
  • Со „поден перач “ како додаток, може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори, електроника, кои се ниско монтирани;
  • Мобилна е и не е зависна од еден извор на напојување со вода;
  • Економична е, издржлива и едноставна за ракување;
  • Можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер);
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал и делови;

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Без котур за црево К 2175 TS

kranzle_2175_ts
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-160 бари
Дозволен макс.притисок175 бари
Потрош. на вода12 л/мин.
Довод на топла вода макс60°С
Висина на смукање2,5м
Турбо дизна042
Големина на дизната25042
Приклучон за струја400V, 6,7 А,50 Hz
Влезна силаP1:3,3 KV
Копје со турбо дизнада
Пиштол со сигур.исклучда
Излезна силаP2:2,6 кW
Димензии ( мм)375 х 360 х 900
Тежина37 кг
Обртаи на моторот1400 о/мин.
Тотал стопда
Црево за висок притисок (PN6 )10m
Црево за висок притисок без котурда
Копје со дизна за плоснат млазда

Со котур за црево K 2175 ТST

kranzle_2175_tst_
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-160 бари
Дозволен макс.притисок175 бари
Потрош. на вода12 л/мин.
Довод на топла вода макс60°С
Висина на смукање2,5м
Турбо дизна042
Големина на дизната25042
Обртаи на моторот1400 о/мин.
Приклучон за струја400V, 6,7 А,50 Hz
Влезна силаP1:3,3 KV
Копје со турбо дизнада
Пиштол со сигур.исклучда
Излезна силаP2:2,6 кW
Тежина39,5 кг
Димензии ( мм)375 х 360 х 900
Тотал стопда
Црево за висок притисок (PN6 )15m
Црево за висок притисок со котурда
Копје со дизна за плоснат млазда