KRANZLE-quadro 599 TSТ е машина за перење со ладна вода под висок притисок која е монофазна, на 4 тркала(quadro) со котур за црево.

  • Наменет е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.
  • Со додатна опрема „црево за перење на цевки“ ефикасно врши перење на цевководи и канализација.
  • Со„поден перач “ како додаток може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна  и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори кои се ниско монтирани.
  • Мобилна е, и не е зависна од еден извор на напојување со вода.
  • Економична е, издржлива и едноставна за ракување. Има можност за  проток на топла  вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер).
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
  • Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.
srednamala
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-150бари
Макс. дозв. надпритисок165 бари
Потрош. на вода10 л/мин.
Довод на топла водамакс.60°С
Резервоар за вода10лит.
Висина на смукање2,5м
Големина на дизната035
Дизна за плоснат млаз20035
Обрти на мотор1400 о/мин.,
Приклучон за струја230V, 14А,50 Hz
Влезна силаP1 : 3,3kW
Излезна силаP2 : 2,4кw
Тежина62 кг
Димензии (mm)780 x 395 x 870
Тотал стопда
Сигурносно исклучувањеда
Котур за цревотода
Црево за висок притисок.( NP6)20м
Пиштол со сигур. исклучда
Копје со турбодизнада
Копје за дизна со плоснат млазда