KRANZLE quadro 11/140 TSТ е машина за перење под висок притисок со ладна вода, која е монофазна на 4 тркала(quadro), со котур за црево.

  • Наменета е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила, производни погони, и се друго што треба да се чисти со вода и висок притисок.
  • Со додатна опрема: „ црево за перење на цевки “ ефикасно врши перење на цевководи и канализација.
  • Со „поден перач “ како додаток може да се перат сите подови без никакво прскање на вода на страна и на тој начин се заштитуват електрични инсталации, мотори, електроника, кои се ниско монтирани .
  • Мобилна е и не е зависна од еден извор на напојување со вода. Економична е, издржлива и едноставна за ракување.
  • Има можност за проток на топла вода до 60 степени целзиусови од додатен извор на затоплување (соларна енергија, котлара или бојлер).
  • Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци, без потрошен материјал и делови.
  • Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.
404411_quadro11-140_TST_01_Freisteller_e7bbb8f4f2
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Работен притисок30-140бари
Макс. дозв. надпритисок155 бари
Потрош. на вода11 л/мин
Довод на топла водамакс.60°С
Резервоар за вода7лит.
Висина на смукање2,5м
Големина на дизната045
Дизна за плоснат млаз20045
Обрти на мотор1400 о/мин.,
Приклучон за струја230V, 14А, 50 Hz
Влезна силаP1 : 3,3kW
Излезна силаP2 : 2,4кw
Тежина46 кг
Димензии (mm)590 x 360 x 850
Тотал стопда
Котур за цревотода
Црево за висок притисок.( NP6)15м
Пиштол со сигур. исклучда
Копје со турбодизнада
Копје за дизна со плоснат млазда