Кога сигурноста и перформансите се од фундаментално значење, тогаш PIXY 35T е машина за вас: 3-цилиндричен дизел мотор со 38 Hp. – 4WD – низок центар на гравитација – артикулирана шасија – телескопски крак.Благодарение на широкиот опсег на додатоци овозможува многу различни операции.
Една машина за копање, дупчење, собирање и ракување со производи во целосна безбедност и ефикасност со непобедлив однос на квалитет / цена!

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
МоторIsuzu
ГоривоДизел
Излезна моќност / цилиндри38 Hp (28 kW) - 3
Систем за ладењеТечност
ПреносХидростатички
Макс. Брзина на возење16 km/h
Мах.висина на подигање со телескопски крак2700
Стандардни тркала26×12.00 -12
Големина (W x L x h) mm.1200 x 2454 x 2100
Мах.тежина на подигање1150