Динамичен, силен, разновиден, компактен, сигурен: овие се главните квалитети што може да ви ги понуди PIXY 25 HORSETRACTOR. Достапен е со фиксен или телескопски крак.
Ова е идеална мултифункционална машина за секојдневно земјоделско, сточарско производство, коњски штали и мали пејзажни активности.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
МоторIsuzu
ГоривоДизел
Излезна моќност / цилиндри30 Hp (22 kW) - 3
Систем за ладењеТечност
ПреносХидростатички
Макс. Брзина на возење12 km/h
Мах.висина на подигање со телескопски крак2777
Стандардни тркала26×12.00 -12
Големина (W x L x h) mm.1200 x 2350 x 2100
Мах.тежина на подигање1060