SAND BUCKET

Црпка за песок

Идеална за собирање и транспорт на песок, чакал или сличен материјал, но исто така и за израмнување на земјата со користење на задната страна, секогаш е лесна и безбедна за користење.

HIGH VOLUME BUCKET

Црпка со голем волумен

Се користи за лесни материјали, како што се лисја, струготини, сува слама.

BUCKET 4 IN 1

Црпка 4 во 1

Тоа е “повеќенаменска” црпка, на врвот се отвора со два мали цилиндри што го олеснува нејзиното празнење.

GRAPPLE BUCKET

Клешта 

Одлична за транспорт на градинарски работи, слама и др., Може да се користи и како нормална црпка со постојано подигнување на горната вилушка.

Za bali diganje

Дигач на бали

Со две боцки за дигање бали на сено или слама.

собирач на ѓубре

Собирач на ѓубре

Благодарение на неговото рамно дно и заби од 950мм. должина тоа е идеално за собирање на ѓубриво.

факач на бали

Фаќач на бали

Достапни и за завиткани или неврзани бали, со максимален капацитет на отварање од 1500 mm.

англе бладе

Аголен бутач

Должина од 140 см. – тоа е одлично за израмнување,туркање или отстранување купови нечистотија, чакал или почва.

циклон

Циклон

Погоден за ширење на сол, песок, како и семиња. Ширењето се управува со хидрауличен мотор со можност за прилагодување на количеството и насоката на испуштањето на материјалот.

дигач на палети

Дигач на палети

Се испорачува со сигурносна заштита од превртување на товарите за време на подигнување на материјалот, растојанието од вилушките може рачно да се прилагоди.

грабинг тоол

Кружен фаќач

Дизајниран за ракување и  подигнување на предмети со кружен облик, како што се буриња, пластични садови или канти со максимален обем на мм. 1000.

косачка за трева

Косилка за трева

За грижа и одржување на градини или паркови, таа е опремена со 2 преносни ремени со затегнувач и зацврстени гумени тркала. Достапна со задно празнење, странично празнење или со “mulching” кога е потребно многу фино сечење.

голема косачка

Косилка за висока трева

Добро за сечење висока трева.Се  користи од страна на земјоделците, како и од квалификувани луѓе за зелено одржување на приватни компании или општински области, исто така корисна во чистење околу ровови и насипи.

фреза

Фреза

Погодна за обработување на почвата во лозови насади, овоштарници, расадници, градинарство.Опремена со рачки за контрола и прилагодување на длабочината на 4-те ножеви.

cekan

Хидрауличен чекан

Се користи на градилиштата за мали уривања, специјално дизајнирани со лесна конструкција која се применува на телескопскиот крак.

дупчалка

Хидраулична дупчалка

Достапни со различни бургии погодни за тврди и каменисти почви или за песочни и глинени.

четка

Четка за метење

Имплементација во четири сезони за различни рабт: идеална за отстранување на прашина, лисја или снег од тротоарите, патиштата или местата за паркирање, но исто така и за чистење на штали, амбари и градилишта, секогаш на брз и многу ефикасен начин Благодарение на робустната голема ротациона четка од полипропилен со дијаметар од 600 милиметри.

секач

Секач

Ова е совршена алатка за вашата градинарска работа, зелени работи за одржување или за градинарство на винова лоза и овоштарници.
Опремен со хидраулична рака контролирана од џојстикот од машината, е достапна со лента за сечење од 120 cm или 150 cm должина, дијаметар на сечење mm. 20, агол на наклон од 270 ° Секој заб е независен и лесно се заменува.

вертикален

Вертикален телескопски додаток

Исклучително наменет за ракување со материјали, овозможува да се зголеми висината на прицврстување на дополнителни 700 mm.