home_logopixy

Мини натоварувачи со артикулирана шасија, погон на четири тркала, придвижувани со Isuzu мотори од 23 и 38 коњски сили, помошен хидрауличен проток од 34 до 60 l / min.Благодарение на заменливоста на нивните додатоци овозможувааат широка и разновидна обработливост. Една машина за копање, собирање, пренесување, секогаш обезбедувајќи максимална сигурност и ефикасност. CASTLOADERS со своите мултифункционални додатоци е идеален придружник за сите работни задачи кои бараат брзина, флексибилност, сигурност и вештина во извршувањето, со што се одразува на многуте потреби во различни сектори: од земјоделството до одгледување, зеленo oдржување, градинарство и многу други..

pixy 25
Pixy 35T
Pixy 41T
Pixy 45T