Delfin 325 DS e професионална правосмукалка за прашина и цврсти материјали.

325ds
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
МоделMTL352DS
Напон230V
Напон50/60 Hz
Број на мотори ( бај-пас ) монофазни2 ( еднофазни)
Моќ, сила2,3 KW
Максимална фаза на смукање ( максимален притисок )2500mm.H2O
Максимална фаза на проток на воздух360м3/h
Филтер полиестерЅвезда/џепни
Површина на филтерот20.000 сm2
Категорија на филтерот CAT BIA„М“>1μ
Ефикасност на филтерот>1μ ( „ М “ )
Воздушно оптеретување на филтерот180м3/м2/h
Капацитет за отпад35 l
Отвор за смукањеØ 80
Бучава74 dB(A)
Димензии50 x 60 cm.
Висина127 cm.
Тежина40 kg.
НаменаШифраОпис
Леплива прашина и материјали
PTFEPTFE - Тефлонски третиран џепни филтер (смалува лепење на прашината на филтерот),
Прашина и материјали со висока температураNOMEXNOMEX – Филтер отпорен на високи температури до 250 ° С
Фина прашина (Основен филтер)class MОсновен филтер, џепен филтер -антистатички филтер, со 1μ ( микрон) ефикасност
Многу фина прашина Класа „ Н “ (дополнителен филтер)Class H1μ ( микрон) џепен филтер, апсолутен филтер (BIA сертифициран) со 99,995 % ефикасност на многу фина прашина како 0,18 μ ( микрон), за вшмукување на многу фина прашина од класа „ Н “.
Корозивна прашина и материјалиXКонтејнер од нер`ѓосувачки челик AISI304
Корозивна прашина и материјали XXКонтејнер и комора на филтерот од нер`ѓосувачки челик AISI304
Прашина и материјали кои собираат статички електрицитетMTТотално електрично з аземјување на сите метални делови

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.