Антонио Дедејски

Управител

Роден е во Струмица , 03.01.1968 година. Ја формирал фирмата во 2000 година заедно со неговата сопруга Лидија Дедејска како фамилијарен бизнис. Целиот свој труд го вложува во фирмата настапувајќи со директна продажба, за денес Васлин да стане реномирана фирма позади која стои врвна услуга и квалитет.

070/075-374-034
toni.dedejski@gmail.com

Лидија Дедејска

Финансии

Родена е во Струмица, 20.07.1970 година. Заедно со својот сопруг Антонио ја формираат фирмата во 2000 година и започнува да работи со управувањето со финансиите и контакти со купувачите.
075/468-959
lidija_dedejska@hotmail.com

Борче Минов

Продажба

Роден е во Струмица, 20.04.1969 година. Дипломирал на факултет за земјоделски науки и храна при Универзитет Св.Кирил и Методиј во Скопје. Доаѓа во Васлин во 2010 година и ја превзема одговорноста за контакти со купувачите и продажба.076/468-959
vaslinbm@yahoo.com

Софија Дедејска

Маркетинг и продажба

Родена е во Струмица, 15.04.1993 година. Диполомирала на департманот Е-Бизнис на Економски факултет при Универзитет Св.Кирил и Медотиј во Скопје. Во фирмата Васлин доаѓа во 2016 година и се занимава со контакти со купувачите по електронски пат , одржување на веб страната на Васлин и продажба преку интернет.

078/811-130
sofche.93@gmail.com