Со одлично вшмукување, компактни димензии и голема филтрирачка област, овој вакумски чистач обезбедува континуирано работење и  секојдневно чистење, дури и на многу валкани површини.

Механичкиот прекин на протокот за смукање го штити филтерот од оштетување при возење преку влажни подрачја.

Полиестерскиот филтер, четката и моторот се распоредени за да го заштитат погонот за влечење од загадување.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии (WxLxH)1260x820x850 mm
Површина на чистење3520 m²/h
Тежина на празна машина100 kg
ШИРИНА НА ЧИСТЕЊЕ
Без странични четки710 mm
Со една странична четка880 mm
Број на четки1
СИСИТЕМ НА ВШМУКУВАЊЕ
Мотор за вшмукувањеДа
Површина на филтер3 m²
Тресач на филтерРачно
КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАР60 l
МОТОРHonda 3 kW (4hp)

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.